0228 752100

info@hakof-media.nl

0228 752100

info@hakof-media.nl

Reboot Your Brand

Ook al is het einde van Corona-crisis voorlopig nog niet in zicht, toch wordt het belangrijk om ook verder vooruit te kijken. Daarom staan we graag samen met u even stil om na te denken over hoe u, als de maatregelen geleidelijk worden versoepeld, gaat werken aan een voorspoedig herstel. Of daar nu zelfs al de eerste stappen voor gaat zetten. Dit document biedt u tips die u helpen bij de gefaseerde terugkeer van uw organisatie naar een ‘nieuw normaal’.


De huidige situatie

 • Ondernemingen richten momenteel hun aandacht vol op het beperken van de verspreiding van het Corona-virus en het beheersen van de impact.
 • Bedrijven tonen veerkracht door hun primaire proces te herorganiseren (afschalen, thuiswerken, stopzetten van delen van het primaire proces.


Wat wordt de volgende uitdaging?

 • De Corona-crisis is te vergelijken met een ‘marathon’ en vereist een lange adem. De uitdagingen van elke dag hebben grote impact en vragen om aanpassingen in uw manier van aansturen en organiseren.
 • Op een bepaald moment worden de overheidsmaatregelen versoepeld. Dit zal geleidelijk gaan en vraagt bedrijven om zich hierop ook stapsgewijs voor te bereiden.
 • Wat geldt voor de samenleving, geldt ook voor iedere afzonderlijke onderneming en voor ketens: stap voor stap terug naar een ‘nieuw normaal’.
 • U moet voor uw bedrijf keuzes maken, welke activiteiten weer opgepakt kunnen worden en in welke volgorde.
 • De geleidelijke heropstart vergt de inzet van alle afdelingen en disciplines. Dit vereist een duidelijke strategie, met bijbehorende interne en externe communicatie.


Onze tips

 • Ontwikkel een opstartplan voor uw organisatie, op basis van strategische keuzes.
 • Richt hiervoor een projectgroep in, met vertegenwoordigers uit de hele organisatie.
 • Bepaal per thema welke stappen gezet moeten worden en wat hierbij de logische volgorde is.
 • Bedenk welke afdelingen en disciplines voor iedere stap nodig zijn en haak hen tijdig aan.


Hieronder bieden wij u een checklist met voorbereidende werkzaamheden om te komen tot een roadmap voor een goede en doordachte heropening met het ‘nieuwe normaal’ in het achterhoofd.


De checklist in pdf kunt u hier downloaden


Zijn er zaken waar u hulp mee zou willen krijgen? Heeft u moeite met een roadmap? Voldoen uw uitingen nog naar wens? Hakof Media kijkt graag samen met u naar verbeterpunten en een reboot van uw brand. Samen kunnen wij met u kijken naar de te nemen stappen m.b.t. onder andere medewerkers, klanten, processen, reizen, ICT, gebouwen en leveranciers.



Hakof Media

Hakof Media is een bedrijf gebouwd op meer dan 20 jaar ervaring. Uitgaande van eigen kracht en creativiteit is er besloten vanuit een ZZP-netwerk een geheel nieuw bedrijf te starten, waarin onze creativiteit eindelijk geheel de vrije loop gelaten kan worden en de klant centraal gesteld wordt. Wij werken samen met de beste fotografen en tekstschrijvers in de regio, wat Hakof Media bijzonder sterk maakt in grote projecten. Door onze jarenlange, opgebouwde samenwerking met onze huisdrukker zal er altijd worden gezocht naar het beste drukwerkproduct tegen een sterk concurrerende prijs, waarbij aan kwaliteit natuurlijk geen concessies wordt gedaan.